6943705033 Καραϊσκάκη 3Η, Ταύρος bardhimaliqi2@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ
MALIQI | Σιδηροκατασκευές Ταύρος Αττικής -  Στέγαστρα - Συστήματα Σκίασης Τέντες - Πέργκολες Ταύρος Αττικής
 
 
 
Οι τέντες και τα συστήματα σκίασης αποτελούν ένα πολύ σημαντικό σε κάθε κτίριο, καθώς προσφέρουν προστασία από καιρικά φαινόμενα και κλιματολογικές συνθήκες.

Η επιχείρησή μας “MALIQI” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ταύρος, χάρη στη μακροχρόνια πορεία της στα συστήματα σκίασης, μπορεί να αναλάβει τη μελέτη, τη κατασκευή και την τοποθέτηση τεντών και γενικότερα συστημάτων σκίασης, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Τέντες (με βραχίονες, κασέτες, κάθετες)
  Καποτίνες
  Πέργκολες
  Στέγαστρα
  Αντιανεμικές ζελατίνες
  Ειδικές κατασκευές σκίασης
Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα υλικών, σχεδίων και χρωμάτων σε τεντόπανα για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στη δική σας αισθητική, καθώς και ποικίλους μηχανισμούς και αυτοματισμούς που συνοδεύουν τις κατασκευές μας.
 
   
   
   
   
   
   
   
  ΤΗΛ: 6943705033

Με ένα τηλεφώνημα θα έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίασή του.
   
   
 
 
  Σας προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματικό και προσωπικό χώρο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης, καθώς τα συστήματά μας είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή στο δυνατό άνεμο και τη βροχή.
 
 
 
 
 
Στη πολυετή πορεία μας στα συστήματα σκίασης έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων σε καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, καφετέριες, χώρους αναψυχής κτλ. σε όλη την Αττική. Έτσι, δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε.
 
 
 
 
 
   
   
   
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
 
Οι Πέργκολες είναι μια ιδανική και μοντέρνα λύση που σας προσφέρει σκίαση στο χώρο σας, προστασία από τον αέρα και τη βροχή. Αναβαθμίζει την κατοικία σας ενεργειακά δίνοντας της αξία και διάρκεια στο χρόνο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας προτείνει και να δημιουργήσει τις ιδανικές πέργκολες για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και των μεταλλικών κατασκευών, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις ιδανικές πέργκολες που θα επιφέρουν την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας.
 
   
   
   
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ταύρο αλλά και όλη την Αττική.