6943705033 Καραϊσκάκη 3Η, Ταύρος bardhimaliqi2@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
MALIQI | Σιδηροκατασκευές Ταύρος Αττικής -  Στέγαστρα - Συστήματα Σκίασης Τέντες - Πέργκολες Ταύρος Αττικής
 
 
 
Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις σιδηροκατασκευές, η επιχείρησή μας “MALIQI” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ταύρος, μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με έμπνευση και αγάπη για τις σιδηροκατασκευές, κατασκευάζουμε έργα που χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ, λειτουργικότητα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και ξεχωρίζουν για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
 
   
   
   
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

σιδηροκατασκευές παντός τύπου προσφέροντάς σας άριστη ποιότητα κατασκευής και ένα ιδανικό αποτέλεσμα, βάσει των συμφωνημένων προδιαγραφών και τηρώντας πάντα το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από κοινού εξαρχής.
 
   
  Κάγκελα (Μοντέρνα & Παραδοσιακά)
  Κάγκελα Inox
  Μεταλλικές Σκάλες
  Αυλόπορτες
  Ασφάλειες Παραθύρων
  Πόρτες - Γκαραζόπορτες
  Πέργκολες
  Στέγαστρα -  Κιόσκια
  Πατάρια
  Ειδικές κατασκευές
 
   
   
   
   
   
   
   
  ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

θα έρθουμε στο χώρο σας, όπου και αν βρίσκεστε στον Ταύρο και σε όλη την Αττική, ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
   
   
 
 
  Μέσα από την πλούσια συλλογή σχεδίων που διαθέτουμε, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας και εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό σιδηροκατασκευών, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον Ταύρο και σε όλη την Αττική. Δεν έχετε λοιπόν παρά να την εμπειστευτείτε.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ταύρο αλλά και όλη την Αττική.