6943705033 Καραϊσκάκη 3Η, Ταύρος bardhimaliqi2@gmail.com
hero image
 
 
 
 
MALIQI
Σιδηροκατασκευές Ταύρος Αττικής -  Στέγαστρα - Συστήματα Σκίασης Τέντες - Πέργκολες Ταύρος Αττικής
 
 
 
Η επιχείρησή μας “MALIQI” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ταύρος, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στις σιδηροκατασκευές καθώς και στα συστήματα σκίασης, προσφέροντας κατασκευές υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής.

Διαθέτοντας 20 χρόνια εμπειρία στις σιδηροκατασκευές, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη αλλά και να προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ &
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
 
Με τέχνη, μεράκι και πολύ αγάπη, μπορούμε να κατασκευάσουμε από μεταλλικά κάγκελα έως μεταλλικά στέγαστρα αλλά και ειδικές μεταλλικές κατασκευές, σύμφωνες με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα συστήματα σκίασης, μπορούμε να μελετήσουμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές τέντες ή πέργκολες προκειμένου να επιτύχουμε την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας.
 
 
   
   
   
   
   
   
   
  ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των τεντόπανων, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από χρωματισμούς, σχέδια και ποιότητες, προκειμένου να επιλέξετε το τεντόπανο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
   
   
 
 
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να προτείνουμε, σύγχρονες, λειτουργικές και κομψές λύσεις για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή ή σύστημα σκίασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη για σιδηροκατασκευές ή συστήματα σκίασης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα τον Ταύρο αλλά και όλη την Αττική.